wonderland
Weirdoooo :*
23 Dec 2012 01:50 | Written by your name 0 comments
Hi . Assalamualaikum :) Korang sihat ? Saya disini sihat jee . Cuma dah nak naik sekolah kan ? Ofcourse laa sedih . Hmm . So, now nak post pasal MINAT . Korang mesti ada minat . Suka . Kan ? Bohong laa kalau takdee . Eleh, CRUSH CRUSH bagaii . Puihhh . Okay . Tu minat dekat orang . Ada sesetengah pencinta haiwan . Ada orang hobi dia pelik pelik . Mcm mcm kan ? Haaa, So now saya nak cakap pasal apa yang saya minat :) ianya buka manusia . Tapi benda . Eh ? Entahlahhh . 1 . BUBBLES AND BALLONS Ceritanya beginii, Haaa . Dulu saya ada kawan, nama dia takperlu tahulah . Lelaki tau . Haha . Dia pernah cakap yang dia suka BALLOON . BUBBLE . And dia cerita lah kenapa dia suka benda tuu . Hmm, nak cerita tapi panjang ah . Takpayah lah . So, semenjak tuu saya pun meminati benda tuuu . Tapi bukan saya minat sebab dia ke apa . Tapi time tu dah tersuka . Nak buat canee kan .
2 . GUITAR Saya berharap yang saya dapat guitar . haha . Btw, saya teringin orang yang saya sayang ajar saya main gitar . haha . Teringin sangat :* Kan best kalau dia mainkan untuk kita . Haha . Best senanya kalau dah pandai nak mainkan benda nie :) Heee .
3 . Mustache Saya mula minat mustache sejakk .... Masa tuuu .... Tengok Tengok gambar dekat WEHEARTIT.COM Pastu ada pulak mustache yang comel comel . Aku memang pantang nampak bende comel sikit xD Haha . Tambah Tambah pulak, dekat instagram ada gambar necklace mustache . jam mustache . doyaiii . Comel wehhh . Haaa, btw, aku takde satu pun collection mustache niee . Haha . Bila lah kumpul kan ? Hmm, budget sedikit lari lah . Haha . Tengok lah nantiii :)
3 . SAKURA TREE AND BLOSSOMS Ni paling minat kod . Dari kecil lagi . Haha . Teeringin nakpergi situu . Hee . NATURE . Awhhhhhhhhh . Bestnyaaa :( Hmm . Btw, dulu twitter saya namanya CHEERY BLOSSOMS <3 Kahkah . Ada jugak yang tanya :) Heee . Tenang jee kalau tengok pokok pokok nie . Haiiihhh .
Yang atas nie, CHEERY BLOSSOMS <3 Yang bawah ni semua SAKURA <3
Wah Wah Wah . Panjang nyaaa entry . Hahaha . Semua nie berangan jee , Lahaaaiii :3 Btw, sape yang baca tu Thanks :* tapi memang takboleh nampak ah kan benda benda nie . Nak jeerrriiittt jeee bila dapat :) Heee . Dahlah RAI !!! Berangan jee . Belajarnya tak :P Haihhh . Okay . Semua gambar tu dari www.weheartit.com :) Curi dekat situuu :) Haaa . Sorry kalau anda taksuke ke ape . Sorry jugak buat post yang merepek dan serabut . Okay . Babai :*
Dear Hostellier .
00:16 | Written by your name 0 comments
Hi . Assalamualaikum :) This post 100% saya tujukan kepada awak semua dear form two :) Harinie aku nak post pasal BESTFRIEND :* Weee . Cakap pasal bestfriend, rasa pulak rindu dekat kawan . Lagi Lagi CRAZY FRIEND yang dekat asrama . Kahkahkah . Woiii, korang mesti rindu nak dengar aku jerit jerit kan time riadah ? Haha . Takyah cakap, tahu dah :) Heee . Banyak benda yang kita lakukan sama sama kan ? Bukan banyak, memang selalu pon kan ? Makan, Basuh baju, Study, Riadah, Mandi eh macam macam lah kan. Heee . Mandi pon sama sama :) Eh, kiranya dekat luar lah . Bukan berdua kepe . Haha . Korang, dah nak balik asrama dah kan ? kejap je kan ? Takpelah . Nanti dekat asrama mesti banyak benda yang nak diceritakan dengan kawan kawan . Kan ? Mestii punyaa . Maklomlah . Cutii lamaa kan . Pejam Celik Pejam Celik je dah habis cuti . Haihhh . Tahun depan PMR pulaktu . Batch 98 !!! Korang dah ready ? Haha . Seram sebenarnya PMR . Yelah, aku bukan pandai mana pon . Hmm . Belajar pon main main mana taknye . Kan BELLA ? Haha . Bella lah yang selalu kacau aku time study . Betul tak ? Eleh, mengada . Baling Baling buku lah . Pen, Pemadam, Pencil, Eh, thats me actually , Aku kalau gaduh dengan Bella mesti baling barang . Haha . Kesah pe aku . Hmm . Ma idea down to ZERO 0-0 Okay . Thats all :* Tengok gambar yee :)
First at all, ofcourse wanna say thanks to warden :) Hee *Teachers day*
Second Afieyy, Me, Qiela . Aku sakai ? Kesah pulak :3 Kahkah
Third Us .
Fouth Weee :)
Last :) And thee last onneeee :) Please read this babe :*
It's so long post aite ? But, please understand that ILoveYou all dear friend :* Saya bersyukur dapat kawan mcm anda semua (: babai , Assalamualaikum .
New Blog
15 Dec 2012 23:24 | Written by your name 0 comments
Hai Assalamualaikum :) Dah lama tak celoteh dekat sini . Kan ? Kinda busy lah . Haha, tak busy mana pun, malas jee . Now saya dah berpindah ke dunia TWIITER . Heee . Saya padam post saya yang lepas sebab serabut kot . Haihhh . Dahlah takmahir benda alah nie semua :3 So, ni first post . Dan belog nie pun dah berwajah baru :) Hehehe . Dah nak masuk tahun baru saya pun nak belog saya berwajah baruuun ^^. Hee, okay lah . For the first post, ni jee lah k ? Penat dahh . Hee, Wait for next post k . Babai :*
WONDERLAND
Hi, Welcome to my blog ^^. Hope you all enjoy reading :* Do follow me k ? Lebiuuuu <3
NAVI //
about entry links cbox Follow